De zomer mag dan nu een verre herinnering zijn, maar we richten ons op het komende seizoen en dat betekent dat we een sprong in de lente/zomer 2021-trends maken. De afgelopen zomer zag er een beetje anders uit dan verwacht, maar we hopen op betere tijden.

Wat gaan we weldra dragen op het strand

Er is maar één ding dat je nodig hebt om dit seizoen klaar te zijn voor de zomer: een strak badpak of een beachy bikini uit deze kleurgecodeerde selectie.

De zomer komt snel dichterbij, dus het marie claire team weet dat het nu of nooit is om de perfecte strandkleding te vinden, zodat u het hele seizoen door van het zand kunt glijden naar de branding.

We hebben het onderzoek voor u gedaan, en hebben de trends gevonden die het strand al aan het zwembad overnemen. Alles, van levendige tinten tot gedempte neutralen, maakt dit seizoen een spetterende indruk, dus er is genoeg om uit te kiezen in onze bewerking hieronder.

Modern Monochrome 

Universeel vleiend en onweerstaanbaar tijdloos, monochrome ontwerpen gaan nergens heen dit seizoen – van polka-dots tot zwart-witte bikini’s, deze stukken maken een statement terwijl ze het subtiel houden.

Sunshine State

De zonneschijn zal dit seizoen niet het enige lichtpuntje zijn, met briljante gelen en brandende sinaasappels in de vorm van gehaakte twee-stuks en geruite bikini’s die zich een weg banen naar de scène. Je zult van binnenuit schitteren in deze vrolijke kleuren en prints.

Pretty In Pink

Zachte blozingen en levendige roze plekken vonden dit jaar hun plaats in de zon. Houd de trend zoet met vrouwelijke tierelantijnen en strikken, of begeleid een bloemig eendelig stuk met een gedurfde duik.

Blue Horizons 

Zwempakken in verschillende tinten blauw maken deze zomer zeker een spettertje. De bruisende trend is de belangrijkste zomertrend, met kleuren die variëren van diep kobalt tot oogverblindend aqua.

Belangrijkste conclusies
– Comfort in bikini is de sleutel in vergelijking met een stuk voor badmode, en Retviews gegevens blijkt dat er een stijging is in termen van draadloze bikini tops.
– De prijzen zijn gedaald in de categorie zwemkleding in vergelijking met vorig jaar.
– De meest trendy kleuren, zoals paars, zijn het meest afgeprijsd en niet meer op voorraad.

Uw zomer is misschien niet dezelfde als vorig jaar, maar hij is er nog steeds. Met het heropenen van de grenzen en het opheffen van de lockdowns, zijn de mensen begonnen te dromen en hun vakantie te plannen.
Of het nu dichtbij of ver weg van huis is, de zomer rijmt met zee en zwembaden. Daarom is er een must have die niemand van ons mist tijdens deze periode: de badmode.

Bikini badmode: Comfort is de sleutel

Volgens de gegevens van Retviews hebben we gemerkt dat het eendelige stuk zijn aandeel licht aan het verliezen is, terwijl bikini’s nog steeds de meest gekochte badmodestijl zijn. In termen van styling zijn sportkleding en comfort waar dames naar op zoek zijn. Met een toename van het aantal artikelen van draadloze beha’s, de sportieve stijl, en comfy bralettes zijn het meest trendy deze zomer.

Zwemkleding stijlen

Bikinibroekjes winnen ook aan populariteit. Volgens WGSN, gaan we meer en meer in de richting van zwemkleding die van het strand naar de stad kan gaan. De gegevens in de bovenstaande grafiek bevestigen dus ook deze trendvoorspelling.

Zijn onze zwemkledij duurder dan vorig jaar?

In de luxe modemarkt is de stijging van de prijzen de laatste tijd overal in het nieuws. Van Chanel tot Gucci, modemerken hebben hun prijzen verhoogd om het hoofd te bieden aan de dalende vraag te midden van Covid-19. Dit is echter niet het geval voor de massamarkt badmode categorie.

Tussen 2019 en 2020 kunnen we vaststellen dat de prijzen zichtbaar zijn gedaald voor de meest voorkomende prijzen. De grootste daling onder de geanalyseerde merken is afkomstig van Etam en Victoria’s Secret, met een daling van bijna 50% in hun meest voorkomende prijzen.

Prijs zwemkleding

Trendy kleuren: de meest afgeprijsde?
Volgens de gegevens van Retviews, kunnen we zien dat de meest trendy kleuren zoals paars en haar tinten tot de meest afgeprijsde kleuren behoren.

De onderstaande grafiek geeft de relatieve groei van de afgeprijsde kleuren weer. Dus, als een kleur 50 artikelen heeft en 30 artikelen wordt afgeprijsd, zou de relatieve groei hoger zijn dan wanneer de kleur 300 artikelen heeft en 50 artikelen wordt afgeprijsd. Zoals we voor de neutrale kleur kunnen zien, is de relatieve groei van de korting gelijk aan bijna 5%, wat veel hoger is dan zwart met 2,7%. Tegelijkertijd behoren comfortabele en gezellige kleuren zoals beige en grijs ook tot de meest afgeprijsde kleuren.

H&M  – Hunkemoller

Wat we hier ook kunnen zien is dat deze kleuren ook degene zijn met de hoogste out-of-stock level. Aangezien trendy kleuren meestal in kleinere hoeveelheden worden gekocht dan basiskleuren omdat ze minder lang meegaan, kunnen we ervan uitgaan dat er een verband is tussen out-of-stock en kleuren. Aangezien de maten niet beschikbaar konden worden gesteld, hebben de merchandisers deze trendy kleuren waarschijnlijk in de aanbieding gedaan.

Lees meer over badmode:

bikini
bikini body
bikini models
micro bikini
sexy bikini
bikini femme
bikini girls
teen bikini
bikini babes
bikini kopen
high waisted bikini
bikini dames
bikini online
bikini porn
bikini’s online
bikinis online
billie eilish bikini
femme en bikini
hunkemöller bikini
string bikini
bikini dare
bikini sex
bikini taille haute
brazilian bikini
britney spears bikini
calvin klein bikini
h&m bikini
kids bikini
mini bikini
bikini bottom
bikini h&m
charli d amelio bikini
esprit bikini
etam bikinis
hot girls in bikinis
laura tesoro bikini
push up bikini
shein bikini
vrouwen in bikini
ariana grande bikini
bandeau bikini
bikini bounce
bikini grote maten
bikini grotere maten
bikini string
calzedonia bikini
dior bikini
emma watson bikini
extreme bikini
fourchette et bikini
frankies bikinis
hot bikini
jodi arias bikini
kim kardashian bikini
meisjes in bikini
milf bikini
bikini calvin klein
bikini meisjes
bikini pleasure
bikini sets
bikini wax
celine dept bikini
dua lipa bikini
julie van den steen bikini
kat kerkhofs bikini
kylie jenner bikini
mooie vrouwen in bikini
selena gomez bikini
sexy bikini girls
beachlife bikini
bikini beach
bikini bridge
bikini hoge taille
bikini push up
eames bikini chair
halter bikini
jennifer aniston bikini
kendall jenner bikini
marlies dekkers bikini
micro bikini online australia
princess leia gold bikini
protest bikini
salma hayek bikini
scarlett johansson bikini
sport bikini
triangl bikini
zalando bikini
alexandra daddario bikini
bikini atoll
bikini banana moon
bikini cameltoe
bikini esprit
bikini hunkemöller
bikini prima donna
bikini riot
bikini shorts
bikini tiener
bikini tommy hilfiger
bikini tops
bikini xxx
bikinis 2020
dina tersago bikini
elke clijsters bikini
fille en bikini
gal gadot bikini
hot teen bikini
k3 bikini
khloe kardashian bikini
kira kosarin bikini
kiwi bikini
klaasje meijer bikini
madison beer bikini
margot robbie bikini
marie jo bikini
meghan markle bikini
millie bobby brown bikini
nude bikini
o neill bikini
oneil bikini
prima donna bikini